DVVDG Carbagerun inzameling voor Stichting Kanjerwens

Vrienden van de Gealanden
Qr
van totaal € 2.500 (138%)

 

Geef een groep mannen één week, drie landen en 2500 kilometer op de teller: klinkt als een vrij onmogelijke opgave, nietwaar? Voor Vito Rangkuti, Johan Tielemans, Nick ten Hove en Wesley Hüning niet! 

 

En zeker niet als het aan alle "Vrienden van de Gealanden" ligt. Deze maar liefst 15-koppige vriendengroep weet al sinds hun gezamenlijke studietijd precies wat ze aan elkaar hebben. Eén blik, één woord, meer is er niet nodig. Toch is deze bijzondere vriendengroep niet alleen door plezier, broederschap en een schat aan ervaringen met elkaar verbonden. Wat hun vriendschap zo uniek maakt is hun gezamenlijke drive om iets bijzonders te doen voor de wereld om hen heen.

 

En hoe kun je zo’n verlangen nu beter omzetten naar een inzamelingsactie voor het goede doel? Waar de groep over de wereld verspreide kameraden normaal gesproken elk half jaar naar de woonplaats van een van hen afreizen, kiest een aantal mannen eens per jaar voor een nog veel groter avontuur. Voor The Carbagerun editie 2019 hopen vier van de Vrienden van de Gealanden via Duitsland, Denemarken en Zweden, Noorwegen te bereiken. Een tocht van maar liefst 2500 kilometer, en dat binnen één week tijd. Dat betekent niet dat de rest van het stel thuis op hun lauweren gaat zitten rusten. Niets wordt aan het toeval overgelaten, aan alles is gedacht. Vier mannen on the road betekent genoeg voor de thuisblijvers om voor te bereiden. Om geld te kunnen inzamelen voor het goede doel voeren de mannen in een oud barrel allerlei opdrachten uit, dwars door Scandinavië. Tot in de puntjes worden deze opdrachten achter de schermen voorbereid. Vorig jaar hebben de Vrienden van de Gealanden maar liefst 1895,11 euro opgehaald voor Clinic Clowns. Dit jaar hopen ze dit astronomische bedrag ruimschoots te overschrijden. Voor de Carbage Run 2019 gaat het binnenkomende geld naar Stichting Kanjer Wens: een organisatie waar vele vrijwilligers het hele jaar door klaar staan om ernstig zieke kinderen of kinderen met een levensbedreigende ziekte voor even hun leed te doen vergeten. Hoe groot of klein de wens dan ook, niets is te gek. Dat kost echter niet alleen veel vrijwilligers, maar vooral ook heel veel geld. Gelukkig maken vele handen licht werk, daar zijn de Vrienden van de Gealanden maar al te goed mee bekend.

De groep slaat alvast de handen ineen ter voorbereiding aan een onvergetelijke tocht richting de mooie fjorden van Noorwegen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 183,72 30-09-2019 | 16:10 Gouden actie! Kanjer helden!!! Bravo!!!
€ 1.126,76 27-09-2019 | 15:05
€ 600 16-07-2019 | 21:15 "Laten we bellen blazen en zodat er heel veel wensen uitkomen!" 600 bellenblazers zijn er verkocht, allemaal voorzien van naam of persoonlijke boodschap. De totale opbrengst is voor Kanjerwens. Hoop dat er mooie wensen mee vervuld kunnen worden. Groeten, Gerlanda
€ 50 08-07-2019 | 17:39
€ 50 07-07-2019 | 14:55
Bekijk alle

Dit is de nieuwe FREEK

13-06-2019 | 10:26  • D I T - I S - F R E E K • #CarbageRun here we come! Design by @ Don Design  
Lees meer