Oliebollen en beignetsactie voor Kanjer Wens

Emiel Van Hilten

( Lid van team: Oud en nieuw bakkers )

Qr
van totaal € 250 (0%)

Wie o wie helpt ons alle ingrediënten voor onze oliebollen & beignetsactie gesponsord te krijgen? Na het overlijden van ons zoontje Thijmen moesten we iets doen om anderen te helpen. Voor ons mannetje konden we niets meer betekenen, maar het leven dat we met hem gehad hebben, doet ons beseffen dat het zo fijn is om hulp te krijgen. Al is het maar een klein gebaar.

Eerdere jaren hebben wij met liefde en vol passie gebakken voor een andere stichting. We begonnen klein, maar met de actie van 2017/2018 hebben we maarliefst €1800 opgehaald. Afgelopen jaar hebben we geen actie gehouden, omdat het zoeken naar sponsoren steeds lastiger werd en we met ons gezin een gezellige jaarwisseling wilden hebben. Echter hebben we wat gemist toen we met ons simpele pannetje een klein aantal oliebollen en beignets gingen bakken. Dus besloten we dat we toch weer gaan bakken, alleen dit keer niet op oudejaarsdag, maar 1 dag eerder.

Emiel is sinds januari limousinechaffeur bij Stichting Kanjer Wens en zo'n dag is ook voor de vrijwilligers onbetaalbaar. Die lach, het genieten, gewoon even geen zorgen is zo fijn. We hopen dan ook minimaal 1000 beigenets te kunnen maken en 1200 oliebollen. Voor het eerst maken we dit jaar ook gluten en melkvrije beignets. Deze bladerdeeg is ontzettend duur, maar wij vinden het niet fijn om meer geld te vragen voor deze beignets, aangezien de mensen die geen gluten/melk mogen hier ook niet voor gekozen hebben.

Helpt u onze deze actie tot een groot succes te maken?

Bij voorbaat dank!!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.