Examenopdracht met 3 acties!

Jeannette, Mariëlle en Bo
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 111 (100%)

Wij zijn Jeannette, Mariellë en Bo. Wij volgen de opleiding Leidinggevende Leisure & Hospitality niveau 4.

Voor het vak leidinggevende hebben wij een examenopdracht gekregen om drie activiteiten te organiseren en uit te voeren. De opdracht is om geld op te halen voor een zelf gekozen goede doel. Wij willen graag drie activiteiten organiseren voor Stichting Kanjer Wens.

Wij hebben voor Stichting Kanjer Wens gekozen omdat wij het verschrikkelijk vinden dat kinderen op jongere leeftijd al een ernstige ziekte hebben of chronisch ziek zijn. Wij vinden het belangrijk om voor deze stichting geld in te zamelen zodat kinderen ondanks in de moeilijke periode die zij mee maken toch een mooie herinnering mee krijgen.

De 3 activiteiten die wij hebben gekozen zijn
- Heitje voor Karweitje
- Lege flessen verzamelen
- Collecte gelopen in de vorm van inschrijvingen

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 111 18-12-2019 | 08:19 Wij vonden het hartstikke leuk om de activiteiten uit te voeren en voor stichting Kanjer Wens geld op te halen. Wij hopen met dit bedrag kinderen een mooie dag te bieden die zij verdienen. Heel erg bedankt voor de samenwerking.