Drie studentes zetten zich in voor Stichting Kanjer Wens

Femke, Loïs Esmee en Esmee
Qr
van totaal € 25 (108%)

Wij zijn Femke Loïs en Esmee,

 

Drie studentes van de Rooi Pannen Tilburg Marketing/Evenementen.

 

Op 14 juni hebben wij ons ingezet voor de stichting om geld op te halen. Dit deden wij in samenwerking met Stanislaus, De Rooi Pannen Tilburg en natuurlijk Kanjer Wens.

Van onze opleiding kregen wij de opdracht om een mee te lopen met een evenement en geld op te halen voor een stichting. Wij kwamen uit om Stichting Kanjer Wens, omdat het een heel mooi doel heeft en het ons erg aansprak.

Wij hebben door middel van een vierdaagse geld opgehaald. Dit vonden wij erg leuk om te doen, omdat als je vertelde aan de mensen wat voor Stichting Kanjer Wens is en ze een donatie deden, ze een glimlach op hun mond kregen.

 

Het gaf ons ook een goed gevoel en zijn blij dat we dit hebben kunnen doen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 27 20-06-2019 | 22:28