Lopen voor Stichting Kanjer Wens

Mirjam Idema van Vierzen
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 500 (54%)

Ik ga dit jaar voor de 2e keer mee lopen met de 4 daagse. Vorig jaar was mijn eerste keer. Het was een behoorlijk zware tocht en na afloop gezegd dat ik het nooit meer zou doen. Maar nu het weer zover is begint het toch weer te knagen het is een Virus. Ik kijk nu al uit naar de mensen, gezelligheid en saamhorigheid. Stichting Kanjer Wens vervult wensen van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar één wens en dat is beter worden. ‘Genezen kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat zij een dag krijgen om nooit meer te vergeten.’ Bij mijn zoon is in 2012 kanker geconstateerd en na een intensieve chemokuur en ziekenhuis opname is hij nu al 6,5 jaar schoon. Wij hebben in die tijd Peter Visser leren kennen. Hij heeft een mooie dag bij FC Utrecht voor onze zoon geregeld. Dit was een dag waar wij heel mooi en warm op terug kijken en koesteren. Daarom loop ik voor Stichting Kanjerwens. Hoe mooi is het om een kind even te laten vergeten dat hij ziek is en een onvergetelijke dag kan geven.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 50 16-07-2019 | 07:04
€ 10 15-07-2019 | 16:40
€ 10 15-07-2019 | 09:35 Veel succes met lopen!
€ 50 10-07-2019 | 22:18 Hoi Mirjam, ik vind het knap dat je op deze manier iets terug wilt doen voor stichting kanjerwens. Ik wens je veel succes met de vierdaagse.
€ 15 10-07-2019 | 20:19 Zet hem op, kanjer.
Bekijk alle

Trainen voor de 4 daagse

05-03-2019 | 20:59 Vorig jaar met toeval meegedaan met de 4 daagse doordat wij kaartjes hadden gewonnen.  Had vorig jaar geen optimale training veel last van diverse blesures. Denk dat ik in totaal maar 200 km heb getraind en dat is niet genoeg. Maar wel de 4 daagse uitgelopen op karaktar. Dit jaar ga ik proberen anders te doen. Ik voel mij al veel beter dan vorig jaar en heb ook ontzettend veel zin om te wandelen. Vorige week was het heerlijk weer en heb regelmatig gelopen. Ik heb mij voorgenomen om minimaal 2x per week naar mijn werk te lopen dat is 4,2 km per keer. Dus op een dag loop ik ruim 8 km. En vrijdag loop meestal ook 1,5 uur. Daarnaast ben ik opzoek nar diverse wandetochten in de buurt. 30 maart staat de eerst 18 km van zandvoort op de planning. Kijk daar nu al naar uit. Ik juni staat de 4 daagse van Alkmaar op de planning. Het is voor mij nog niet zeker of 4x20km of 2x20 km ga lopen.  Ik kijk uit naar Nijmgen heb er ontzettend veel zin in en wat zou het mooi zijn als ik weer een mooi bedrag op kan halen voor Stichting Kanjerwens. Wat is het mooi om voor kinderen die ziek zijn een mooie dag te geven.   
Lees meer