Patrick's verjaardagskado voor Stichting Kanjerwens

Patrick de Kamper
Qr
van totaal € 250 (0%)

Over minder dan een week word ik alweer 40. Aangezien ik alles al heb en jullie staan te popelen om mij een kado te geven, vraag ik jullie om een donatie te doen aan mijn vrienden van Stichting Kanjer Wens.

Ja kan er ook voor kiezen om via IDEAL een bedrag over te maken. Kijk op https://actie.kanjerwens.nl/

Stichting Kanjer Wens vervult wensen van kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 17 jaar met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar één wens en dat is beter worden. ‘Genezen kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat zij een dag krijgen om nooit meer te vergeten.’

Deze wensen kunnen veelomvattend zijn zoals bijvoorbeeld, een wensdag, weekendje weg, cadeautje, bezoek evenement, alles wat een kind zich maar wensen kan.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.