Tipi Tent Fotoshoot

Reenah Memfyou
Qr
van totaal € 150 (83%)

Onlangs heb ik mij ingezet om een deel van de opbrengsten te doneren aan Stichting Kanjerwens. Echter zou het mooi zijn als we het bedrag nog een beetje kunnen ophogen. Hiervoor heb ik jullie hulp nodig!

Helpen jullie mee om mijn doel te behalen?

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 5 17-07-2020 | 18:30
€ 120 17-07-2020 | 14:00
Bekijk alle

Tipi Tent Fotoshoot

17-07-2020 | 00:00 Voor Stichting Kanjerwens is er maar liefst 120 euro ingezameld!!! Enorm blij ben ik met de opbrengst. Stichting Kanjerwens zet zich in voor ernstig zieke kindjes. Met het geld zorgen zij ervoor dat dat bijzondere wensen van deze kinderen in vervulling gaan, zodat zij de dag van hun leven krijgen. Hoe mooi is dat?! Hieronder vind je de foto’s van de shoot. Het was onwijs mooi weer, dus het was extra genieten. Ik heb mij in ieder geval voorgenomen om vaker in te zetten om geld in te zamelen voor een goed doel door middel van een minishoot dag te organiseren. 
Lees meer