Welkom op de actiepagina "A meeting with sense"

"A meeting with sense"
Qr
van totaal € 10.000 (32%)

Als genodigde ben je van harte uitgenodigd door Willem Miermans en Joop van den Broek om woensdag 28 augustus 2019 aanwezig te zijn bij het evenement " A meeting with sense"

 

Tijdens deze inspirerende middag zal je de waarde ‘sense’  uit verschillende aspecten waarnemen.

Het netwerken voor ondernemers, het verzorgen van het innerlijke middels hapjes en drankjes, het informeren over een media-ontwikkeling in Almere, het (verder) verdiepen in wat er zich bij de Formule 1 afspeelt middels een presentatie van Robert Doornbos, die ook vooruit zal blikken op de GP van België in Spa van het opvolgende weekend, en last but not least het ondersteunen van een goed doel namelijk Stichting Kanjer Wens.

 

 ‘A meeting with sense’ wordt middels hapjes/drankjes, gastsprekers, organisatiekosten t/m zaalhuur, geheel gesponsord door ondernemer Joop van den Broek. Er zijn voor jou dus geen kosten aan verbonden. Daarom wordt er een financiële bijdrage gevraagd aan Stichting Kanjer Wens.

 

Aanmelden:

Genodigden dienen zich aan te melden om op de gastenlijst te komen door een mail te sturen naar Willem Miermans via willem.miermans@miermanssad.nl.
Bij voorbaat is er dank voor een donatie die je via de bovenstaande donatieknop op deze pagina kunt verrichten.  Een factuur verkrijg je in een auto reply.
 
Indien je geen officiële uitnodiging hebt ontvangen maar wel aanwezig wilt zijn op ‘A meeting with sense’,  dan kun je een verzoek sturen naar Willem Miermans via willem.miermans@miermanssad.nl.

 

Wij wensen je een geweldige middag toe en bedankt voor je donatie.

 

Met vriendelijke groet, 

Team Stichting Kanjer Wens

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 100 28-08-2019 | 17:07
€ 1.265 28-08-2019 | 15:15
€ 100 28-08-2019 | 11:34
€ 15 28-08-2019 | 08:53
€ 100 28-08-2019 | 07:59 Een mooie stichting en prachtig doel!
Bekijk alle

Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte!

20-06-2019 | 14:58 Beste bezoeker,   Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van alle mooie wensen die dankzij donaties kunnen plaats vinden.   https://www.facebook.com/kanjerwens/  
Lees meer