De Nijmeegse Vierdaagse 2020

Waarom is het belangrijk dat je (weer) voor ons in actie komt?

Kanjer Wens Nederland is een goede doelen-organisatie. Wij vervullen wensen van kinderen in de leeftijd van 3 t/m 17 jaar met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar één wens en dat is beter worden. Genezen kunnen wij niet, maar wij kunnen er wel voor zorgen dat deze kinderen een onvergetelijke dag krijgen. In de korte tijd dat wij nu bestaan hebben wij al veel mooie wensen mogen vervullen. Wij groeien echter enorm en er is inmiddels een flinke wachtlijst van kinderen die een wensaanvraag hebben ingediend. Helaas kunnen wij niet alle wensen vervullen omdat de financiële middelen ontbreken.

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

De opbrengsten van jouw actie zullen wij gebruiken om wensen van kinderen te vervullen. Wensen waar tot nu toe geen geld voor is of die wij niet gesponsord kunnen krijgen. Met jouw actie kan jij een kind even laten vergeten dat hij of zij ernstig ziek is.

Een wensdag geeft een kind een enorme boost om weer verder te kunnen gaan met bijvoorbeeld een behandeling. Helaas hebben wij ook wensen vervuld van kinderen die in middels zijn overleden. De ouders van deze kinderen zijn ons nog steeds dankbaar voor de mooie herinneringen en de blijde momenten die hun kind nog heeft kunnen meemaken. 

Hoe helpen we jou?

Wij kunnen je voorzien van folders en magazines. Tevens voorzien wij je van nuttige tips om jouw sponsorloop zo succesvol mogelijk te maken.

Bekijk alle
€ 5 25-07-2020 | 12:46 Aan: Mijn Kanjerwens actie pagina!
€ 10 25-07-2020 | 11:33 Aan: Mijn Kanjerwens actie pagina!
€ 10 24-07-2020 | 22:15 Aan: Mijn Kanjerwens actie pagina! Ik hoorde hiervan via m'n zus Jenny en wil natuurlijk meedoen! Goed bezig!!
€ 50 24-07-2020 | 18:41 Aan: Mijn Kanjerwens actie pagina!
€ 15 24-07-2020 | 17:06 Aan: Mijn Kanjerwens actie pagina!